SIRUP Z REBARBORY 

10.05.2020
Rebarbora je zajímavá rostlina. Chutná jako ovoce, ale patří mezi zeleninu. Každopádně je v kuchyni oblíbená pro svou zajímavou nakyslou chuť a nezklame ani v sirupu.

Ingredience:
8 hrnků rebarbory
2-4 hrnky cukru
2 hrnky vody
1 menší citron
čerstvý zázvor ( podle chuti, není nutný )

Postup:
Neloupanou rebarboru, nakrájenou na plátky a všechny ostatní ingredience vaříme, dokud rebarbora nezměkne. Vyjmeme zázvor, rebarboru přecedíme přes plátýnko a nalijeme do láhve.

Tip: Můžeme dochutit troškou alkoholu, např. brandy. 

Zdraví v láhvi © 2019-2020 | E-mail: Veronikabylinka@gmail.com
 Veronika Paulová 
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky